Nyílt nap 2023. október 25.

Kedves 8. osztályos tanulók!

Az idei évben is nyílt napon kívánjuk számotokra bemutatni az iskolánkban folyó munkát.

A nyílt nap 2023. október 25-én (szerdán) lesz.

A nyílt nap programja a következő:

8:00-8:20: Regisztráció az iskola aulájában

8:30-11:15: Nyílt órák keretein belül belepillantást nyerhettek a tagozatainkon folyó munkába, valamint az érdeklődők megismerkedhetnek a robotika és a mesterséges intelligencia rejtelmeivel. Az órák végén az iskolai programokkal és képzéssel kapcsolatos kérdéseiteket feltehetitek iskolánk diákjainak, illetve nyílt órák közötti szünetekben megismerkedhettek az iskolában működő rajzkörrel és zenei csoportokkal.

11:30-tól tájékoztató a központi felvételiről, induló tagozatainkról és az őszi ingyenes felvételi felkészítőkről

A tájékoztató utáni adminisztráció alapján a nyílt napon való részvételről az igazolások az általános iskolákba kiküldésre kerülnek.

12:30-tól ingyenes próbanyelvvizsga:

A nyílt napon résztvevő 8. osztályos tanulók idén először olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy B2-es hivatalos próbanyelvvizsgát tehetnek a Language Cert Nemzetközi Angol Nyelvvizsgaközpont jóvoltából.

Éppúgy, mint az éles vizsgán, a Reading és a Writing rész összesen 2 óra 10 perces, a Listening rész 35 perces. 

A próba nyelvvizsga díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a jag@jag.mako.hu címen tudtok. A határidő október 20. 16 óra

A próbanyelvvizsga eredményeit a regisztrációkor megadott email címre fogjuk elküldeni néhány héten belül.

A nyílt napon való részvételhez előzetes tanulói vagy szülői regisztráció nem szükséges, viszont a fentebb már említett módon a próbanyelvvizsga előzetes regisztrációhoz kötött.

Sok szeretettel várunk mindenkit!