FONTOS TUDNIVALÓK AZ ÉRETTSÉGI VIZSGÁK IDEJE ALATT

FONTOS TUDNIVALÓK AZ ÉRETTSÉGI VIZSGÁK IDEJE ALATT

Minden érettségiző megkapta az írásbeli vizsgákról szóló értesítést, melyben látja, hogy melyik napon, melyik teremben fog a vizsgázni. Kérjük, hogy az intézménybe érkezéskor a kijelölt  terembe menjetek, kerüljétek a csoportosulást, tartsátok be egymás között a legalább másfél méteres távolságot!

A vizsga kezdete előtt fél órával meg kell jelenni a vizsga helyszínén!

Az épületbe Csanád vezér tér és József Attila utca felől is be lehet jönni. A kerékpárokat az udvaron lehet tárolni. Az ajtók nyitva lesznek mindkét irányban.

Biztosított a megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítő, amelynek használata fontos a fertőzések megelőzése érdekében. Kérjük, hogy rendszeresen használjátok!

Minden vizsgázó kap kesztyűt és szájmaszkot, eldobható és textil is rendelkezésre áll. A vizsgák alatt nem kötelező a viselésük.

A termekben maximum 8 fő fog tartózkodni, és az előírt  minimum 1,5 m távolság is biztosított a vizsgázók között. Kérjük, hogy a termekben felügyelők által kijelölt helyekre üljetek.

Az intézmény minden helyisége fertőtlenítve lesz minden nap, a mosdók tisztaságára és felszereltségére fokozott figyelmet fordítunk. A vizsgák alatt szellőztetjük a termeket.

Nem kötelező az ünnepi ruha – öltöny, kosztüm -, de szeretnénk, ha ünnepélyes öltözékkel tisztelnétek meg ezt az eseményt.

Kérjük, hogy mindenki a saját eszközeit használja, ne cserélgessétek, adjátok kölcsön!

Az írásbeli vizsgadolgozatok beszedésekor egyszerre csak egy vizsgázó adja be a vizsgadolgozatát, a vizsgateremben addig a többi vizsgázónak a helyén kell várakoznia.

Arra kérünk mindenkit, hogy a vizsgadolgozat leadása után se csoportosuljatok, hanem a legrövidebb úton és idő alatt hagyjátok el a vizsga helyszínét, épületét.

Köszönjük az együttműködést!