Mondd el – kérdezd meg!

Kedves Tanulóink!

A 2017/2018-as tanévtől kezdve lehetőségetek nyílik iskolapszichológiai szolgáltatás igénybevételére. Édl Zsuzsanna iskolapszichológus foglalkozásaira hétfőnként 10-15 óra között kerül sor, előzetes bejelentkezést követően.

Kérünk Titeket, hogy az időpont választásnál törekedjetek arra, hogy az adott óra lyukas legyen számotokra, vagy lehetőség szerint válasszatok délutáni időpontot.

Lehetőség lesz a következő félévtől “relax” csoporton részt venni, ide elsősorban azokat a diákokat várjuk, akik kicsit “izgulósabbak” az átlagnál (legyen szó dolgozatról, szóbeli vizsgáról vagy versenyről, szereplésről).

Az iskolapszichológus jelentkezési lap kitöltése után tud foglalkozni veletek, amelyet a 18 év alatti diákok szüleinek szükséges aláírnia. Ezt a nyilatkozatot a titkárságon lehet kérni. A foglalkozások a Tárgyalóban lesznek megtartva.

Édl Zsuzsanna vagyok, iskolapszichológus. Diákok részére egyéni tanácsadás, szülők részére gyermekükkel kapcsolatos konzultáció igénye esetén bejelentkezni személyesen vagy az alábbi elérhetőségen lehet:
edl.zsuzsi@gmail.com
A gimnáziumban személyesen a hétfői napokon vagyok elérhető.
A konzultáció helyszíne: Makói József Attila Gimnázium