Kedves Követőink, Szülők, Diákok!

Kedves Követőink!
Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!
Bizonyára értesültek arról, hogy március 8-tól az iskolánk 5-8. osztályos tanulói számára is digitális munkarendben folytatódik a gimnáziumi oktatás április 7-ig.Mivel a 9-12. évfolyamon már november 11-e óta digitális munkarendben folyik a tanítás iskolánkban is, ezért egy kialakult rendszerhez fognak csatlakozni az érintett osztályok. 
Intézményünkben a digitális munkarend alapja, hogy november óta minden tanuló rendelkezik az iskola Google Classroom szolgáltatáshoz szükséges iskolai e-mail címmel és belépési jogosultsággal. A rendszeren belül minden tanuló látja az általa tanult tantárgyakhoz kapcsolódó színtereket, ahol a tanárok online tartják az órákat, megosztják a tananyagokat, illetve ezeken a színtereken tudják a diákok és a pedagógusok egymással tartani a kapcsolatot.Kérjük a szülőket és a tanulókat, ha a digitális munkarendre való átállással kapcsolatosan bármilyen kérdésük felmerül elsőként az osztályfőnökhöz forduljanak.A digitális munkarendre vonatkozó eljárásrendünk a honlapunkon megtalálható:
http://www.jagma.hu/kovid/

Az oktatás minden résztvevőjétől, tanulótól, szülőtől és pedagógustól egyaránt plusz energiákat és szorgalmat kíván a digitális munkarend, de hiszünk benne, hogy együtt ez hatékonyan és sikeresen valósulhat meg!Köszönjük a bizalmat!